Home > Nieuws > Komt dat zien, komt dat zien!

Komt dat zien, komt dat zien!

20 september 2024

Een lang gekoesterde wens van ons, nieuwe kattenverblijven zonder tralies, is in vervulling gegaan. U zult vast wel begrijpen dat dit aardig wat kosten met zich meebrengt. Wij zijn heel erg blij dat deze wens in vervulling is gegaan dankzij DierenLot.

Wij zijn nu een aantal jaren beneficiant van DierenLot. Dat brengt alleen maar voordelen met zich mee. Als beneficiant kunnen we regelmatig gratis voer ophalen, krijgen pallets met kattenbakvulling er worden voor vrijwilligers diverse cursussen aangeboden om het dierenwelzijn te verbeteren. Alle beneficianten van DierenLot mogen 6 x per jaar een hulpaanvraag doen. Dat kunnen hele uitéénlopende dingen zijn. Zo hebben wij o.a. meerdere couveuses van ze gekregen. Uw donatie aan DierenLot is een bijdrage aan het welzijn van dieren.

Wij willen onze blijdschap graag met u delen, daarom willen wij u in de gelegenheidstellen om dinsdag 24 september van 18.00-20.00 onze nieuwe kattenverblijven te bewonderen. Wat de kattenverblijven nog veel mooier maakt zijn de ontzettende schatjes die er in verblijven.

Deze kittens zoeken allemaal één of meerdere kattenliefhebbers pur sang, die de kittens in hun nieuwe huis, op hun wenken gaan bedienen. Wij plaatsen kittens alleen per twee of bij een andere sociale kat.

Bent u benieuwd hoe de mooie *dierenverblijven er in het echt uit zien? Wilt u heel graag kennismaken met onze knappe, schattige en lieve kittens?

Kom dan langs op dinsdag 24 september van 18.00-20.00. De koffie staat klaar!!

* De dierenverblijven zijn op maat en naar wens gemaakt en geplaatst door https://ottenpetcages.nl/. Vanaf het begin van het bestel proces tot aan de levering wordt er meegedacht door ze. Service waar we blij van worden.

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Alleen geopend op afspraak