Home > ik zoek een dier > Ace en Bandit

Ace en Bandit

RasEuropese Korthaar
Geslachtmannelijk
LeeftijdJonger dan 1 jaar

Over mij

Wij zijn Ace (cypers katertje) en Bandit (zwart katertje) en zoeken samen een nieuw huisje.

We zijn na een lastige start in een gastgezin terecht gekomen. De eerste paar weken waren we ontzettend bang voor alles. De katten hier waren wel aardig, maar de mensen waren behoorlijk eng.

Maar na een paar maandjes in het gastgezin hebben ze geleerd dat mensen eigenlijk helemaal niet zo eng zijn. Niet alleen hebben mensen vaak wat lekkers bij zich, geaaid worden is best fijn en Bandit wil zelfs wel even op schoot te zitten. Hoewel de wereld verkennen is momenteel belangrijker dan stil zitten. Maar ze maken beide altijd even tijd om kopjes te geven.

Bandit is iets dapperder dan Ace. Als hij iets nieuws ziet, gaat hij er op af en wordt het onderzocht. Als het toch wat eng is gaat hij drie stapjes terug en probeert hij nog een keer. Net zo lang tot het is gelukt.
Ace is wat rustiger en voorzichtiger. Hij blijft op een afstandje zitten kijken hoe Bandit de wereld verkent en als het veilig voelt, dan volgt hij ook snel.
Ace loopt naar je toe, vind het dan toch wel een beetje spannend, wil omdraaien, maar als je hem dan aait, is het ook direct goed.
Beide houden ervan om achter touwtjes en balletjes aan te rennen, hoewel Ace het ook fijn vindt om lekker liggen te luieren in een krabpaal of hangmandje.

Ace en Bandit zoeken samen een nieuw huisje waar ze de tijd krijgen om even te wennen. Geef ze een ruimte als ze het spannend vinden, dan krijgen ze vanzelf hun zelfvertrouwen terug en zullen dit hele leuke katers worden die graag bij mensen in de buurt zijn. Bandit lijkt echt een knuffelkater te worden. Ace lijkt op schoot liggen niet zo fijn te vinden, maar ligt wel altijd wel in de buurt om te kijken wat je aan het doen bent.

Beide katten zijn volledig ingeënt, gechipt en gecastreerd. Bovendien zijn ze gewend in een huis met 2 andere katten en een hond.

Wie kan er ons dat fijne thuis bieden?

Neem dan telefonisch contact op om kennis te komen maken.

Heb je interesse in mij?

Neem dan contact op met ons asiel!

Mijn kenmerken

Geslacht
mannelijk
Koppel
Ja
Leeftijd
Jonger dan 1 jaar
Ras
Europese Korthaar
Kan bij honden
Ja
Kan bij andere katten
Ja
Kan bij kinderen
Ja
Gecastreerd / gesteriliseerd
Ja
Speciale zorg
Nee
Moet naar buiten
Onbekend
Wordt graag aangehaald
Ja
Boerderijkat
Nee
Vachtverzorging
Langzittend
Nee
In asiel sinds
Dossiernummer

Soortgelijke dieren

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Alleen geopend op afspraak